JACOB DINESEN SOLO
16-02-2022 18:00

JACOB DINESEN SOLO

Onsdag d. 16. februar 2022 kl. 18 på Høloftet

Det er helt eksklusivt og aldeles vildt! Høloftet har fået en sand ven, det ved vi nu… Og vi er mega stolte over også at kunne tilbyde jer denne enestående oplevelse.

Når de gode musikere besøger os, vores scene og Høloftets dejlige publikum, sker det ikke sjældent, at snakken falder på, at besøget må gentages. Efter et par somre med vidunderlige Jacob Dinesen på besøg til Picnic På Plænen gav han også udtryk for, at det kunne være helt specielt at få lov at lave en eksklusiv aften inde på Høloftet… Det ville uden tvivl et scoop, tænkte vi, men vidste også, at Jacob er på vej mod de allerstørste scener og med sit band i ryggen. Nok ikke, tænkte vi. Det kan jo ikke lade sig gøre! Men så kom henvendelsen. ’Skal vi lave den aften på Høloftet?’ Vi fik med det samme landet en aftale om onsdag d. 16. februar 2022, og fik også aftalt, at det måtte blive en aften, vi ikke smed i den lokale avis, men satte i salg først til Høloftets Venner! Og det gør vi så nu! Jacob Dinesen er et af de absolut største navne på den danske musikscene. Han sælger ud overalt, og han synes kun at blive bedre og bedre. Han er netop nu særdeles aktuel med udgivelsen ’The Jokers Hand’. Den unge sønderjyde har på rekordtid erobret alle spillesteder og festivals, og både medierne og publikum er vilde med Dinesen, som med sin musik samler fans på tværs af alle generationer.

Vi indleder som altid aftenen med at spise sammen, og denne aften er det Høloftets koncertplatte med diverse tapasspecialiteter, der serveres.

KØB BILLET HER

Aktivitetssted:
Høloftet
Arrangement starter:
16-02-2022 18:00
Arrangement Slutter:
16-02-2022 22:30