2 MICROFONER OG EN STAK VINYLER
18-03-2023 18:00

2 MIKROFONER OG EN STAK VINYLER

Lørdag, 18. Marts, 2023 - 18.00

Det her kunne godt gå hen og blive den hyggeligste og sjoveste aften i marts. Vi starter med at spise sammen – denne aften er det planker med smørrebrød – og naturligvis lidt kage bagefter… og så indtager de to herrer Holm og Møldrup ellers scenen

Kan du huske dét øjeblik musikken ramte dig?

Den koncert, hvor du blev forelsket i forsangeren?

Den sang, der fik dig over på den anden side af en ulykkelig forelskelse.

Den plade du fik af din bedste ven, og som sendte dig i en helt ny musikalsk retning?

Igennem personlige fortællinger, fortæller Carsten Holm og Flemming Møldrup om deres mange møder med musikken – og om de mange forskellige musiktyper vi hver evig eneste dag omgiver os med. De mennesker, der bruger musikken til at sætte ord på følelser, de der bare bruger den som baggrundsstøj og de, der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader.

Med vinylen imellem sig, sætter de deres egne plader på – og hører også publikum på Høloftet om deres forhold til musikkens verden.

Det bliver et hyggeligt selskab med nærværende og sjove fortællinger – og afspilning af ny og ældre musik – dansk og udenlandsk.

Carsten Holm er radioværten, der har lever og ånder for musik. Har lavet radio på DR og som vært på P4 og P6 BEAT er med til at inspirere danskerne i forhold til en masse ny og dansk musik.

Flemming Møldrup er livsstilseksperten, der elsker musik, og er god til at sætte ord på vaner, mønstre og ikke mindst hvad der gør os til de menneske- og musiktyper vi er.

KØB BILLET HER

Aktivitetssted:
Høloftet, Thyholm
Arrangement starter:
18-03-2023 18:00
Arrangement Slutter:
18-03-2023 22:30