KULTURSPOT.DK - ny digital kulturkalenderen for Midt- og Vestjylland
27-08-2016 15:00

KULTURSPOT.DK - ny digital kulturkalenderen for Midt- og Vestjylland

Kulturspot.dk er en aktiv kulturkalender, hvor du får inspiration til kulturoplevelser og information om kulturarrangementer i det midt- og vestjyske område. Samlet er området på størrelse med Fyn, og der er hundredvis af gode kulturarrangementer i området, som vi gerne vil vise frem. Kulturspot.dk drives af 7 kommuner og de 70 medlemmer i Kultursamarbejdet

På Thyholm er Midtpunktet og Mississippi med i dette samarbejde.

Kulturspot.dk har fokus på kulturelle arrangementer inden for kategorierne: musik, historie, kunst, viden, scene og andre kulturelle aktører. På kulturspot.dk krydres kulturkalenderen med inspirationsomtaler, opslag fra Kultursamarbejdets medlemmer og redaktionelle arrangementsomtaler fra facebook.dk/kulturspot.

På kulturspot.dk er der også mulighed for at blive tilmeldt et ugentligt nyhedsbrev om kommende arrangementer i området.

Kultursamarbejdet’s formand Johs. Poulsen udtaler:
”Vi vil gerne afspejle det farverige og sprudlende kulturliv, der rører sig overalt i denne region. Der sker så meget mere i Midt- og Vestjylland, end de fleste umiddelbart går og tror. På Kulturspot.dk er det let og overskueligt at finde lige den kulturoplevelse, man leder efter, eller blive inspireret til nye kulturelle oplevelser. Vi vil gerne vise, at der altid er et godt alternativ til at sidde hjemme i sofaen!”