Programmet for Kulturfestivalen Off Road er landet
01-04-2017 17:00
Programmet for Kulturfestivalen Off Road er landet
Syv midt- og vestjyske kommuner, herunder Struer Kommune, og over 70 kulturinstitutioner har skabt en kulturfestival, som aldrig er set mage til i regionen. Mississippi er blandt deltagerne.

Hvor vækker man Klabautermanden til live i bedste Gollum-stil med animotion-teknologi og lader ham tale med publikum?

Hvor spiller migranter en koncert midt ude i en skov, og slutter med en debat om flygtningesituationen og EU under trækronerne?

Hvor samler man over 60 forskellige kulturindslag til en otte timer lang byfest og runder af med en gratis koncert med Trentemøller midt på torvet?

Hvor samler man 101 muntre strygere på kysten, og holder fest med landstrygere, nedstrygere, strygetøj og strygestål?

Hvor åbner man Europas første og absolut mindste lokumsmuseum midt ude i skoven og fejrer det med en syret opvisning med en lydkunstner fra Singapore?

I Midt- og Vestjylland, naturligvis.

Vi har landets stærkeste kulturnetvæk bestående af syv kommuner og over 70 kulturinstitutioner – og sammen har vi skabt en kulturfestival, som regionen aldrig har set mage til. Ikke blot fordi det er den største festival, men fordi vi vil løfte kulturen til et nyt niveau. Gå nye veje. Ændre. Mixe traditionelt teater, kunst, musik og kulturarv med sundhed, gastronomi, natur, teknologi og alle de midt- og vestjyske særpræg som fyrtårne, forladte huse, heder, skove og kyster.

Find programmet og fantastiske events nær dig på: www.kulturspot.dk/offroad

Hvad er Kulturfestivalen Off Road?
Off Road åbner Tæt på Magien i Herning den 11. april, og byder på 3 ½ uge med over 50 banebrydende oplevelser. I hele det midt- og vestjyske kan du finde forskelligartede oplevelser, der alle tager afsæt i temaet ’Off Road’ – og du bliver virkelig ført på afveje!

Trådene bliver samlet i Skive den 6. maj til BREAKOUT!

Kulturfestivalen Off Road er arrangeret i et samarbejde mellem 71 kulturinstitutioner og kommunerne Lemvig, Struer, Holstebro, Skive, Ringkøbing-Skjern, Herning og Ikast-Brande.

Festivalen er en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.