Udstilling K5 kører på sidste vers
27-08-2017 15:00

Udstilling K5 kører på sidste vers

Skal du se udstilling K5 på Mississippi med kunstnerne Didier Bonaventure, Marianne Rying, Fritze Lundstrøm, Agnethe Clemmensen og Niels Steen Sørensen, så er der fire chancer.

Nemlig søndag den 27. august, fredag den 1. sept., lørdag den 2. sept. og søndag den 3. sept fra kl. 13.30-17.00 alle dage.

Husk at der altid er kaffe/the på kanden.

Bogfoldnings tema

Der er stadig pladser på vor bogfoldnings tema, der starter tirsdag den 29. september kl.19.00 til melding sker på Mississippi.dk (http://mississippi.dk/17357-1_Tilmelding/)

Forvandl dine bøger til små kunstværker

Første kreative tema starter op tirsdag den 29. august kl. 19.00, hvor Mississippi inviterer til at udfolde dine kreative evner og gå ind i bogfoldningskunsten. Der bliver en opfyldning 14 dage senere tirsdag den 12 sept. Kom og bliv inspireret til at skabe nyt liv for gamle bøger og lav små kunstværker.

Selv om dine gamle bøger kan se flotte ud i bogreolen, kan det være, du har mod på at give dem nyt liv.

Bogfoldningskunst kan bruges både til fornyelse af interiør og som personlige gaver. ”Det er sjovt at se, hvordan kunstværker vokser frem af siderne i en slidt bog og vide, at bogen endnu en gang får lov at vise sig frem,” fortæller bibliotekar Ditte Riishøj, der er den ene instruktør. Den anden instruktør er Camilla Krautberger, begge er fra Holstebro.

Der vil være en bog klar til alle deltage, som selv skal medbringe en spids blyant og en lang lineal (30 cm anbefales). Der kan købes yderligere bøger til en meget favorabel pris.

Vi ser frem til en hyggelig aften med bøger, godt selskab, kaffe og kage.