Kreativ hækling på Mississippi
24-09-2017 16:00

Kreativ hækling på Mississippi

Mississippi har taget fat på de kreative dage i efteråret. Første arrangement var Bogfoldning og næste arrangement bliver Kreativ hækling, der senere vil blive fulgt op af Akrylmaling efter mobilfoto og Julepynt.

Kreativ hækling

Er du blevet træt af at hækle grydelapper og flakoner, så har du mulighed for at blive inspireret til at hækle legeting til børn og børnebørn, dine egne potteplanter eller bare pynteting onsdag den 27. september kl. 19.00 på Mississippi. Der vil blive et opfølgningskursus onsdag den 11. oktober.

Kom og bliv inspireret til at skabe nyt liv i en gammel håndarbejdsform.

Hæklekunst kan bruges både til fornyelse af interiør og som personlige gaver. ”Det er sjovt at se, hvordan en gammel håndarbejdsform er blevet til noget hvor man kan få udfoldet sine kreative evner til at hækle noget man aldrig har set før udført ved hjælp af hækling,” siger Annita Folmann, der er instruktør de to aftener. Hun er også indehaver af hjemmesiden www.prikkerogstriber.dk.

Annita Folmann har lovet at tage garn og andre hjælpemidler med fra hendes butik, hvis der er nogen, der skulle mangle noget.

Vi ser frem til en hyggelig aften med garn, nål, godt selskab, kaffe og kage.

Du kan tilmelde dig her