Maling efter mobilfoto
19-10-2017 13:00

Maling efter mobilfoto

Så er Mississippi kommet til næste punkt i efterårets kreative program – maling efter mobilfoto. Første arrangement var bogfoldning og næste arrangement blev kreativ hækling, og nu er vi kommet til maling efter mobilfotos.

Mangler du indspark

Mangler du inspiration til at komme videre med din maling, så har du mulighed for at blive inspireret af Kis Jensen, Venø, der vil lede undervisningen tirsdag den 31. oktober kl. 19.00 på Mississippi. Der vil blive et opfølgningskursus tirsdag den 14. november.

Det er meningen, at kursusdeltagerne skal møde op med fotos taget på mobiler. Det skal være fotos, hvor man har zoomet ind på det emne, man vil arbejde med. Man skal også møde op med de ting, der skal bruges i forbindelse med malingen.

Lis Jensen arbejder både med billedkunst og grafik. Hendes baggrund for at arbejde med billedkunst og grafik kommer fra hendes ophold ved Aarhus Kunstakademi og Billedskolen i København, samt mange års erfaring med maling. Lis Jensen bor på Venø, hvor hun har Venø Billedværksted, der både er galleri og værksted -her maler, tegner og udfører hun grafiske arbejder.

Der er tilmelding til kurset, der foregår på hjemmesiden www.mississippi.dk. Kursusgebyr er kr. 75,00.